Comença el repte!

Ja tinc confirmació de la matrícula, són cinc assignatures amb un total de 30 crèdits: Introducció al Dret, Tècniques de Gestió i Comunicació, Anglès II, Gestió Documental i Xarxes Socials.

Finalment he escollit dues assignatures bàsiques, dues d’obligatòries i una d’optativa amb la finalitat d’anar equilibrant el meu recorregut acadèmic. La meva tutora coincideix amb mi que és una bona tria.

El preu és elevat però, “quien algo quiere, algo le cuesta” (potser millor: “no hi ha mel sense fel”) i és que, a banda de l’esforç econòmic, també hi haurà l’intel·lectual, i no serà poc! De moment em prepararé un bon quadre – horari per anar repartint les diferents tasques i aniré habilitant l’espai idoni per treballar tot seguint els suggeriments d’aquest article, http://www.vilaweb.cat/noticies/com-treballar-concentrat-en-lepoca-de-la-hiperconnexio/.

Estic convençut que me’n sortiré. I com que “mens sana i corpore sano” (sí, ja sé que l’origen no correspon a l’ús actual), ens em comprat (finalment) una bicicleta el·líptica, concretament la Domyos VE530:

big_27eb7843363a492ba2b7fb593821ff47

L’esport no és lo meu, però els meus músculs i tendons comencen a demanar una mica de moviment i la resta de la família potser també la farà anar, veurem…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.